Voor al uw verstoppingenin de omgeving Waalwijk, Drunen en verder.
Open
X

Diensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat uw riool inspecteren met onze moderne camera-apparatuur!
Wellicht is er een goede en snelle oplossing voor uw probleem mogelijk.

Wij werken samen met een gerenomeerd loodgietersbedrijf die snel en betrouwbaar het probleem kan verhelpen.

Movere-ontstoppingen lost alle problemen op bij afvoeren en rioleringen. De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door wasmachines, vaatwasmachines, gootstenen, douches en boomwortelgroei. Zeep- en vetresten zetten zich vast op de binnenkant van de afvoerbuis, waarna na verloop van tijd de buis geheel dichtslibt.

De eerste stap is altijd het verhelpen van de verstopping via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping. Het rioolstelsel wordt uitgefreesd, doorgespoten of door een combinatie van deze beide technieken.

Het bepalen van de exacte ligging van uw riolering is vaak een hele klus.
Uw riolering ligt er meestal al jaren en u weet niet meer precies waar de leidingen lopen en waar de ontstoppingspunten zijn geplaatst. Dat betekent dat als u een verstopping of een lekkage in het riool heeft er vaak lang naar gezocht moet worden of er veel nodeloos gegraven of gehakt moet worden.

Wij beschikken over detectieapparatuur welke ervoor zorgt dat wij precies het rioolstelsel kunnen detecteren en in kaart brengen. Door middel van deze detector* kan de looprichting van de buizen worden getraceerd en kunnen allerlei obstakels zoals breuken, verborgen putten en andere buisproblemen worden gedetecteerd.

Onderzoek bespaart vaak onnodige en dure werkzaamheden.

*deze detector bestaat uit een sonar aan een glasvezelkabel die in het riool wordt geleid, middels het sonarsignaal kan daar een routekaart worden gemaakt waarmee bovengronds exact de plaats van het riool wordt gelokaliseerd. Dit kan worden vastgelegd op een dvd zodat u altijd een bewijs heeft voor een eventuele verzekeringsclaims.
Movere-ontstoppingen heeft zich voor 100% gespecialiseerd in rioleringswerk. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij daarom dus ook gebruik van de modernste hulpmiddelen.

Met behulp van een mobiel camerasysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnenuit te bekijken, een DVD-opname te maken en vastleggen op schijf. Buizen met een diameter van 80 mm tot 150 mm kunnen zo door ons gecontroleerd worden. Door op deze manier te werk te gaan lossen wij niet alleen het probleem voor u op, maar rekenen wij tevens af met de oorzaak van het probleem.
Ook is tijdens een camera-inspectie te zien of de leidingen verzakt zijn en of er obstakels in de riolering vastzitten. Wanneer het probleem is vastgesteld kunnen wij dus uiterst efficient te werk gaan.

Aan de hand van de inspectie brengen wij een advies aan u uit en indien gewenst een offerte voor het vakkundig verhelpen van het probleem.
Advies en een eventuele offerte kunnen geheel vrijblijvend worden uitgebracht.

De aanschaf van een woning of pand is altijd een belangrijke financiële stap. Er is veel aandacht voor de zichtbare zaken zoals onderhoud van schilderwerk. Soms wordt er een bouwkundig rapport opgemaakt om zeker te zijn dat u later niet verrast wordt door verborgen gebreken. In dit bouwkundig rapport is echter geen aandacht voor de riolering.
Steeds vaker worden (nieuwe) huiseigenaren geconfronteerd met rioleringen die (gedeeltelijk) zijn verzakt, met alle risico’s van dien. Alle naoorlogse bouw, ouder dan 25 jaar, lopen een aanzienlijk risico op deze schade, maar helaas ook minder oude gebouwen. Als oorzaak noemen wij onder andere breuk, wortelgroei, slecht aangebrachte leidingen en aangetaste bevestigingshaken.

Als (nieuwe) eigenaar of als beheerder wilt u natuurlijk een veilig en goed werkend rioolstelsel en niet geconfronteerd worden met onverwachte schade. U moet er niet aan denken dat u net een nieuwe tegelvloer heeft aangelegd en deze opengebroken moet worden omdat er problemen met de riolering zijn.
Movere-Ontstoppingen kan voor u een inspectie uitvoeren en hiervan een keuringsrapport met plattegrond van het rioolstelsel opstellen, zodat u behoed wordt voor onverwachte kosten.

Heeft u een probleem welke niet op onze website staat? Neem gerust contact met ons op voor hulp!